Maatwerk computeropleidingen Kosten- en tijdsefficient

Snel leren!

Maatwerk computeropleidingen

Voordat een cursist start met een cursus of training vindt er eerst een intake plaats. Hierdoor kunnen wij de individuele cursist of een groep cursisten een maatwerk traject aanbieden, daarnaast kan er in overleg met de opdrachtgever een maatwerk casus ontwikkeld worden, zodat de opleiding geheel casusgericht wordt.

De cursussen die u hier op deze site vindt zijn de standaardcursussen. Deze zijn per applicatie opgezet, een cursus kan uit meerdere applicaties bestaan. Doordat CompUniversity een netwerk met vele specialisten kent, zijn wij in staat een breed scala aan opleidingen te verzorgen. Zo zijn wij in staat om maatwerk computeropleidingen te verzorgen.

Opleiding- en trainingsvormen

  • Groepscursussen
    • In-company, de trainer komt op een gewenste locatie om medewerkers van één bedrijf op een maatwerk manier op te leiden. Bedrijfsbestanden kunnen in de cursus worden meegenomen.
    • In ons opleidingslokaal, deelnemers worden door een trainer begeleid bij het leren. De tijd tussen instructie en met werken achter de computer is ongeveer 25/75.
  • Individueel
    • In-company, in ons opleidingslokaal, of bij u op locatie, wordt u één op één begeleid door de trainer, hier kunnen diverse opleidingen door elkaar lopen (Maatwerk)

Opleiden kost geld, niet opleiden kost kapitalen.

Heeft u interesse in een cursus?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Bedrijf/Organisatie

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (indien u teruggebeld wilt worden

Ik heb interesse in de cursus

Uw bericht of vraag