Cursussen Microsoft Office

Cursussen Microsoft Office

cursussen Microsoft Office

Hieronder een overzicht van alle Cursussen Microsoft Office die wij voor u kunnen verzorgen.

Excel cursus

Microsoft Excel.

Wilt u Excel echt onder de knie krijgen dan is deze cursus zeer geschikt voor u. Wilt u eerst een goede basiskennis opdoen dan kunt u de basiscursus Basiscursus Excel volgen . Wilt u de meer geavanceerdere functies leren dan kunt u de vervolgmodules volgen.

Cursus Word

Microsoft Word.

Microsoft Word is het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld, wilt u zich verdiepen in de mogelijkheden en efficiënter leren omgaan met Word, dan zijn de onderstaande cursussen zeer geschikt voor u!

Cursus PowerPoint

Microsoft PowerPoint.

De cursus Microsoft PowerPoint, het bekendste presentatieprogramma, wordt door in twee modules verzorgd.

De basismodule waarin de deelnemer leert een professionele presentatie op te zetten, met tekst, tabellen, organigrammen, grafieken, tekenobjecten, afbeeldingen en geluid.

Een vervolgmodule waarin de deelnemer technieken leert om sjablonen te maken bestaande uit modellen, kleurencombinaties en achtergronden. Samenwerking met Photoshop‐afbeeldingen en kleurenmodel komt ook aan bod.

Cursus Outlook

Microsoft Outlook.

Onze cursus Microsoft Outlook bestaat uit één dag.

Het eerste dagdeel bestaat uit het standaard werken met Mail, Contactpersonen, Taken en Agenda.
Het tweede dagdeel zal meer ingaan op het geavanceerdere gedeelte van Microsoft Outlook, zoals Het Lint aanpassen, machtigingen verlenen, werken met mappen van andere medewerkers, emailsjablonen, enz.

microsoft_onenote_2013_nl

Microsoft OneNote.

Papierloos werken en vergaderen met OneNote, leer in 3 uur tijd hoe u uw analoge kladblok in de prullenbak kunt gooien!

Klik hier voor meer informatie

Cursus Visio

Microsoft Visio.

Microsoft Visio is de applicatie voor het maken van technische en logische schema’s. Deze cursus bestaat uit één dag. Tijdens de cursus Microsoft Visio leert professionele stroomschema’s, (kantoor)plattegronden, database-modellen en andere schematische documenten en diagrammen te maken.

Cursus Project

Microsoft Project.

Tijdens de basiscursus Microsoft Project leert u werken met alle onderdelen benodigd voor het opzetten, aanpassen en bewaken van een projectplanning. Er wordt ingegaan op de verschillende planningsonderdelen zoals mijlpalen, deadlines, resourcetoewijzingen, kosten, voortgang en de vernieuwde rapportagemogelijkheden van Microsoft Project.

Tijdens de vervolgcursus Microsoft Project  leert u werken met alle onderdelen benodigd voor het opstellen en beheren van complexe projecten binnen Microsoft Project.

Cursus Access

Microsoft Access.

Tijdens de Microsoft Access basiscursus wordt u vertrouwd gemaakt met het relationele databaseprogramma Access. U leert hoe hij een Access‐database kan opzetten door middel van het maken van tabellen en query’s. Aan de hand van case‐ en oefenmateriaal ervaart u wat u in uw eigen bedrijfssituatie met dit programma kunt doen.

Tijdens de Microsoft Access vervolgcursus “Formulieren rapporten en macro’s”, leert u formulieren, rapporten en macro’s te maken.

Tijdens de Microsoft Access vervolgcursus “Data analyseren en verwerken” leert u grote hoeveelheden data te importeren,analyseren, aan te passen en tot slot te exporteren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde query’s. Door middel van macro’s worden de verschillende handelingen geautomatiseerd

SharePoint2013

Microsoft SharePoint.

De cursussen Microsoft Office SharePoint wordt door CompUniversity op 3 niveaus verzorgd.

Cursus EPM

Microsoft EPM (Projectserver)

De cursus Microsoft EPM wordt in twee modules aangeboden, voor gebruikers en projectmanagers hebben wij specifiek de Overzichtscursus Microsoft EPM voor gebruikers en projectmanagers gemaakt. Tijdens deze 1-daagse cursus leert u wat de mogelijkheden van Microsoft Project Server zijn voor uw eigen organisatie.

Daarnaast hebben wij een cursus opgezet specifiek voor de Administratoren.
Specifiek bedoeld voor Administrators van EPM omgevingen. Tijdens deze 3-daagse cursus leert u hoe u MS Project Server kunt beheren en hoe u basale inrichtingsvraagstukken zelf kunt adresseren.