Comfortabel overstappen van Excel naar Access Wij begeleiden u!

van Excel naar Access

Comfortabel overstappen van Excel naar Access!

In Excel kan men prima lijsten maken en kleine databases onderhouden. Echter als de database te groot en complex wordt is het slimmer om deze database in Access te beheren. Als wij vragen waarom er niet gewerkt wordt met een Access-database, is het antwoord steevast: “Access is zo moeilijk”.

CompUniversity begeleidt u in vier stappen naar een goed werkende Accessdatabase.

1. De trainer/consultant komt bij u langs en inventariseert het werken met de database.
  2. De consultant bouwt een maatwerk aan de hand van uw behoeftes een werkende Acces database, hierin zitten al enkele vooraf ingestelde query’s.
  3. Uw medewerkers leren in 1 dag de basiswerking van Microsoft Access.
  4. Uw medewerkers krijgen een tweede training waarin de database die de trainer/consultant voor hen heeft gebouwd, wordt uitgelegd aan de hand van de theorie die de vorige keer besproken is. Aan het eind van deze tweede trainingsdag zijn de cursisten volledig op de hoogte van het hoe en waarom van de Access-database waarmee zij zullen gaan werken. Eventueel kan de database tijdens deze dag nog verder uitgebouwd worden.

Uw database werkt nu optimaal!

Excel cursus
Cursus Access

Iedereen die een database van Excel naar Access wil overzetten.

Basiskennis van Windows en kennis van de basismodule.

In overleg, dit wordt in de offerte opgesteld nadat er een analyse is gemaakt.

Inhoud van de training:

Wordt samen met u afgestemd.

Om de prijslijst te bekijken klikt u hier.

Heeft u interesse in deze cursus? Gebruik ons contactformulier.

Of bel 06 – 20 36 55 73 of mail info@compuniversity.nl

Deze cursus is ook als maatwerkcursus beschikbaar. Heeft u specifieke wensen aan opleiding, tijdsduur of locatie? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk oplossing.