Microsoft Word Vervolgmodule “Afdruk samenvoegen”

compuniversity_beeld_06

Bij het sturen van een mailing per brief of een email, kan men een brief personaliseren door samenvoegvelden te gebruiken. Op deze wijze kan iedere geadresseerde een mail of brief krijgen met zijn of haar eigen gegevens!

Hiervoor gebruiken we Afdruk samenvoegen.

Tijdens deze cursus leert u precies hoe u dat kunt doen!

Deze cursus is specifiek bestemd voor iedereen die meer dan eenmaal een document naar meerdere personen wenst te sturen. Te denken valt aan mailingen, interne memo’s enz. moet kennis nemen van Micrsoft Word 2010 en 2013 “Afdruk samenvoegen

Cursus Word

Iedereen die meer dan eenmaal een document naar meerdere personen wenst te sturen. Te denken valt aan mailingen, interne memo’s enz.

De cursist moet Windows op het niveau van de basiscursus kennen en kennis hebben van de basismodule.

1 dagdeel van 3 uur.

Na afloop van de cursus is de cursist in staat de volgende handelingen (met of zonder naslagwerk) uit te voeren:

• Kunnen aanmaken van een “hoofddocument” en “gegevensbestand”.
  • Documenten kunnen samenvoegen (eventueel met voorwaarden)
  • Samenvoegen van etiketten, brieven, enveloppen, lijst, email.

Inhoud van de training:

• Inleiding (eenvoudige samenvoeging)
  • Hoofddocument (maken, samenvoegvelden invoegen en opmaken)
  • Gegevensbestand (maken, gegevensbestand koppelen aan een hoofddocument)
  • Samenvoegen (standaardsamenvoeging, variabele gegevens gebruiken, sorteren en selecties maken, etiketten en enveloppen gebruiken, lijsten genereren d.m.v. een samenvoeging)
  • Samenvoegvelden beheren en bewerken.

Heeft u interesse in deze cursus? Gebruik ons contactformulier.

Of bel 06 – 20 36 55 73 of mail info@compuniversity.nl

Deze cursus is ook als maatwerkcursus beschikbaar. Heeft u specifieke wensen aan opleiding, tijdsduur of locatie? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk oplossing.