Microsoft Word vervolgmodule “Sjablonen en Formulieren”

compuniversity_beeld_04

Veel bedrijven gebruiken Word formulieren en sjablonen om de uniformiteit binnen de organisatie te garanderen. Deze cursus is uitermate geschikt voor ontwerpers en beheerders van Wordformulieren

Wilt u leren hoe u mooie geavanceerde sjablonen en formulieren maakt en beheert? Dan is deze cursus zeer geschikt voor u! De ervaren docent begeleidt u op een praktische wijze door deze les. U kunt ook uw eigen sjablonen en formulieren meenemen om mee te werken!

Cursus Word

Deze cursus is uitermate geschikt voor mensen die meer inzicht willen krijgen in het werken met sjablonen en formulieren binnen Word 2010 en Word 2013.

• Basiskennis Microsoft Word 2010 of Word 2013
  • Basiskennis Windows 7 of 8

1 dagdeel van 3 uur.

• Tabellen opmaken en wijzigen
  • Formulieren maken, formuliervelden invoegen
  • Standaardinstellingen wijzigen
  • Opmaken en toepassen van sjablonen
  • Creëren en wijzigen van opmaakprofielen (Stijlen)

Heeft u interesse in deze cursus? Gebruik ons contactformulier.

Of bel 06 – 20 36 55 73 of mail info@compuniversity.nl

Deze cursus is ook als maatwerkcursus beschikbaar. Heeft u specifieke wensen aan opleiding, tijdsduur of locatie? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk oplossing.