Microsoft Word Vervolgmodule “Werken met grote documenten”

compuniversity_cursus3_6x3

Deze cursus is specifiek voor medewerkers die regelmatig met grote documenten werken.

Een ervaren docent zal u begeleiden door alle ins en outs van het werken met grote documenten. Van inhoudsopgave, kop- en Voettekst. Van verwijzingen naar paginaopmaak.

Natuurlijk mag u ook uw eigen documenten meenemen om het geleerde direct toe te passen!

Cursus Word

Medewerkers die regelmatig met grote documenten werken.

De cursist moet Windows op het niveau van de basiscursus kennen en kennis hebben van de basismodule.

1 dagdeel van 3 uur.

• Navigeren in grote documenten
  • Documenten invoegen
  • Voet‐ en eindnoten
  • Verwijzingen maken (bladwijzers)
  • Werken met secties (nummering, verschillende kop‐ en voetteksten, werken met verschillende
  • printerladen)
  • Inhoudsopgave (maken wijzigen en opmaken)
  • Redigeren
  • Overzichtsmodus (niveaus toekennen, in‐ en uitklappen van tekst, verplaatsen van een niveau)
  • Index toevoegen, bijwerken, verwijderen

Heeft u interesse in deze cursus? Gebruik ons contactformulier.

Of bel 06 – 20 36 55 73 of mail info@compuniversity.nl

Deze cursus is ook als maatwerkcursus beschikbaar. Heeft u specifieke wensen aan opleiding, tijdsduur of locatie? Neem dan contact met ons op voor een maatwerk oplossing.