Workshop “Baas over eigen Privacy en harde schijf”. (Cybercrime)

Cybercrime.

Workshop “Baas over eigen Privacy en harde schijf”, 10 april vanaf 19:00 uur.

Sinds Edward Snowden ons laat zien wat de Amerikaanse overheid met alle digitale gegevens doet worden we allemaal met de neus op de feiten gedrukt over onze privacy op het internet.

Is onze communicatie wel veilig? Staan mijn bedrijfsgeheimen goed afgeschermd? Kijkt mijn concurrentie mee? Kan ik nog wel werken in de cloud? Dit zijn enkele van de vele vragen die er spelen bij ondernemers.

Als opleider op ICT gebied voelen wij ons mede verantwoordelijk om te zorgen dat bedrijven veilig zich online kunnen bewegen. Hierom hebben wij de workshop “Baas over eigen Privacy en harde schijf” opgestart. Wij doen dit tegen kostprijs! Deelname kost u maar € 7,50. (a.u.b. contant afrekenen bij binnenkomst)

De workshop wordt verzorgd door Arjen Kamphuis. Arjen Kamphuis is een in de IT verdwaalde natuurwetenschapper en houdt zich bezig met IT-strategie en informatiebeveiliging. Hij geeft van Reykjavik tot Kuala Lumpur training aan IT-managers, politici, journalisten, artsen en advocaten.

Blog: http://gendo.nl/blog/arjen

 

In deze workshop leert u de basisconcepten van informatiebeveiliging. Ook gaat u hands-on aan de slag op je uw laptop met software om je data & communicatie af te schermen tegen afluisterende overheden en bedrijven. Neem uw laptop (Linux, Mac, Windows, – geen tablets) dus mee! We gaan door tot iedereen het snapt!

Na deze workshop is er nog de mogelijkheid tot het netwerken met andere ondernemers onder het genot van een hapje en een drankje.

19:00 inloop
19:30 Start
19:45 Introductie
20:00 Presentatie informatiebeveiliging
20:45 Pauze
21:00 Hands-on aan de slag
22:00/ 22:30 Uitloop / Einde / Borrel

Er kunnen maximaal 30 deelnemers aanwezig zijn, wees er dus snel bij! We verwachten veel animo! Adres Voltastraat 11, 2e verdieping in Zevenaar

Klik hier om u aan te melden.

Aanmelden